Nembutal in Nederland

Nembutal in Nederland

Tussen het begin van de jaren twintig en het midden van de jaren vijftig waren barbituraten de enige geneesmiddelen die als hypnotica en kalmerende middelen werden gebruikt. In Nederland is euthanasie illegaal. Nembutal wordt echter al vele jaren gebruikt. Zo vroeg een ernstig zieke man die kanker aan de luchtwegen had, in 1989 aan Dr. Petra de Jong, een Nederlandse arts, om hem te helpen zijn leven te beëindigen. Ze gaf de man een dosis Nembutal, die niet fataal bleek, waardoor het negen uur duurde eer de man stierf. Later zei ze dat ze zich bewust was van haar fout, waardoor ze nu de dosis beter kan inschatten.

Aanbieding!

Producten

Nembutal Poeder

395.00925.00
Aanbieding!
325.00795.00

Vandaag is Dr. de Jong het hoofd van de euthanasie organisatie ‘Right to Die-NL’, die mensen helpt om op een waardige manier te sterven. De organisatie is opgericht in 1973 en heeft het voortouw genomen in de campagne om euthanasie in Nederland bespreekbaar te maken, ook al blijft het een omstreden onderwerp in vele landen. Tegenwoordig telt de groep meer dan 124.000 leden. Hoewel die groep controversieel blijft, toont dit getal wel aan dat veel mensen bereid zijn om euthanasie te accepteren.

Volgens de opiniepeilingen is een grote meerderheid van de Nederlanders van mening dat euthanasie legaal zou moeten zijn voor mensen die lijden. Uit statistieken blijkt dat meer dan duizend mensen er jaarlijks om vragen.

Wat is Nembutal?

Nembutal is een barbituraat dat populair is omwille van het gebruik bij zelfmoord. Hoewel Nembutal ook andere toepassingen heeft, behandeling van slaapstoornissen, epilepsie en beroertes bijvoorbeeld, kennen de meeste mensen het voor het gebruik bij euthanasie. Het werd al door een groot aantal mensen gebruikt om makkelijk hun leven te beëindigen. Nembutal beïnvloedt de werking van het centrale zenuwstelstel en de hersenen. Veel mensen sterven binnen de 20 minuten na het innemen van Nembutal. Factoren zoals de leeftijd en de gezondheidstoestand van de gebruiker kunnen echter bepalen hoe lang het duurt eer de patiënt sterft na het toedienen van Nembutal.

Welke vormen van Nembutal kunt u in onze winkel vinden?

Nembutal is er in drie onmiskenbare vormen. Nembutal bestaat uit injecties, pillen en poedervorm. Nembutal is nog steeds illegaal in de meeste staten. Daardoor kunt u Nembutal in de meeste van deze vormen niet legaal verkrijgen. U kunt Nembutal wel nog steeds in al deze vormen kopen in onze winkel.

Welke dosis Nembutal is dodelijk?

Een dosis Nembutal is dodelijk wanneer de hoeveelheid bij toediening aan het lichaam fataal blijkt te zijn. Die dodelijke dosis varieert van persoon tot persoon. De wet in Oregon bijvoorbeeld heeft de hoeveelheid vastgelegd op 9 gram, terwijl anderen 12 gram adviseren. Er spelen ook andere factoren mee die de hoeveelheid Nembutal bepalen die men moet nemen. Wanneer je Nembutal inneemt met alcohol, zal het sneller werken.

Kan men een overdosis Nembutal nemen?

Een Nembutal overdosis verschilt ook weer van persoon tot persoon. Sommigen zullen sterven van een beetje Nembutal terwijl anderen dan weer een hogere dosis nodig hebben. Houd u aan de hoeveelheid die de arts aanbeveelt om een overdosis te voorkomen. Als u denkt een overdosis te hebben genomen, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Om de hoeveelheid of de dosering te bepalen die u nodig heeft, zal een arts enkele bloedstalen nemen om de juiste dosis voor u te berekenen, houd u dus aan de voorgeschreven hoeveelheid. Gevolgen van een overdosis kunnen ernstig zijn, gelieve dit te allen tijde te vermijden.

De meeste mensen krijgen ernstige bijwerkingen van een overdosis Nembutal. Een van de eerste symptomen van een overdosis zijn verwijde pupillen, oppervlakkige ademhaling, zwelling van het gelaat, lippen, keel en tong. Als u die bijwerkingen merkt, moet u onmiddellijk hulp zoeken. Deze symptomen wijzen op negatieve reacties in uw lichaam na een overdosis. De verschillende symptomen van een overdosis zijn:

  • Het gevoel krijgen dat je het bewustzijn gaat verliezen
  • Waanbeelden en verwarring
  • Oppervlakkige en zwakke ademhaling
  • Concentratie- of geheugenverlies

Kunt u Nembutal online kopen?

Inderdaad, dat is mogelijk. Als u online op zoek bent om Nembutal te kopen, moet u niet wanhopen. Bij ons kan u terecht. We zijn een online verkoper van Nembutal met vele jaren ervaring. Wij verzenden Nembutal over de hele wereld in een discrete verpakking en aan betaalbare prijzen. Studies hebben aangetoond dat de grote meerderheid van mensen die online Nembutal aankopen, uiteindelijk een minderwaardig product aanschaffen. Gelukkig zijn wij er om daar verandering in te brengen. Wij zijn een betrouwbare partner. Onze Nembutal is van uitstekende kwaliteit op de online markt. We verkopen u niet enkel Nembutal; we geven u eveneens alle informatie die u nodig hebt om Nembutal op de juiste manier te gebruiken. Wij zijn meer dan alleen maar een winkel voor onze klanten, daarom streven wij ernaar dat u ons kan vertrouwen.

Op gebied van veiligheid maken wij gebruik van de nieuwste encryptiemethodes zodat uw persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn voor hackers en andere personen met slechte bedoelingen. Als u twijfelt waar u uw Nembutal online zou kopen, kan u op twee oren slapen. U bent hier op de ideale plaats, u kunt Nembutal bij ons aanschaffen aan een betaalbare prijs, en we verzenden het naar u eender waar ter wereld.

Kunt u een terugbetaling aanvragen wanneer u Nembutal online koopt?

Dat hangt af van de webwinkel waar u Nembutal koopt. Als u bij ons een succesvolle aankoop doet, krijgt u een barcode wanneer we uw pakket in het bezorgsysteem aanmelden. Als dat pakket verloren raakt, garanderen wij onze klanten een terugbetaling.

Voor klanten die hun pakket ontvangen hebben en om bepaalde redenen geen zelfmoord meer willen plegen, ook dat respecteren wij; zij kunnen zich bij ons aanmelden en ons hiervan op de hoogte brengen. We zullen bekijken hoe ze hun pakket kunnen terugsturen, waarbij ze dan meer dan 75% van de prijs terugbetaald zullen krijgen.

Besluit

U kunt Nembutal nu in Nederland kopen in onze online winkel. Neem vandaag nog contact met ons op en plaats uw bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *