Top 10 pijnloze manieren om zelfmoord te plegen

Top 10 pijnloze manieren om zelfmoord te plegen

Bent u vruchteloos op zoek naar een manier om uw leven te beëindigen? Zoek dan niet langer. In dit artikel bespreken we de top 10 van pijnloze manieren om zelfmoord te plegen, in de hoop dat u een manier vindt die u kan helpen. We zijn er zeker van dat als u dit leest, u door een moeilijke periode in u leven gaat, en denkt aan zelfmoord als enige uitweg. Hieronder sommen we enkele zelfmoordmethodes op:

Elektrocutie

Voor zover u dit nog niet wist, uw hart en uw hersenen zijn de meest kwetsbare lichaamsdelen. Wanneer u zichzelf per ongeluk een stroomstoot toedient met een lage stroomsterkte, kan u een hartstilstand veroorzaken. Dit betekent dat uw hart volledig stopt met kloppen. Volgens studies sterft 92% van de mensen aan een hartstilstand na elektrocutie.

Hogere voltages zorgen ervoor dat u bijna onmiddellijk het bewustzijn verliest. Beulen hebben de elektrische stoel uitgevonden om ervoor te zorgen dat men onmiddellijk het bewustzijn verliest en pijnloos sterft in tegenstelling tot de traditionele opknopingen. De elektrische stoel geleidt stroom via het hart en de hersenen.

Wapens

Als u fan bent van actiefilms, hebt u waarschijnlijk al iemand gezien die zich van het leven berooft met een kogel door het hoofd. Het probleem echter bij deze methode is dat er een mogelijkheid bestaat dat u zich uiteindelijk enkel verwondt. Het is bijna onmogelijk om uzelf neer te schieten zonder te bewegen. Uzelf in het hoofd schieten is niet gemakkelijk. Het kan zijn dat u mist, in leven blijft en moet blijven leven met een schotwonde. Als u deze methode kiest, zorg er dan voor dat u niet mist.

Overdosis geneesmiddelen

Deze methode is over het algemeen populair bij mensen die zelfmoord willen plegen in hun slaap. Het probleem hier echter is het zelfbeschermingsinstinct van de mens, u zou onverwachts kunnen beginnen braken. Sommige mensen nemen een anti braakmiddel bij de geneesmiddelen om dit net te voorkomen. Bovendien, zelfs als uw lichaam de geneesmiddelen oplost, kan het nog misgaan en uiteindelijk de poging overleven. De geneesmiddelen die mensen gebruiken zijn veelal slaappillen of griepmedicijnen. Er zijn vele gevallen bekend van zelfmoord door geneesmiddelen die niet helemaal gaan zoals gepland. Wanneer dat het geval is, worden er meestal vitale organen beschadigd zoals de nieren, de lever en het spijsverteringssysteem.

Onder een rijdende trein of vrachtwagen springen

Hoewel deze methode u geen geld kost, is dit misschien geen goed idee. De kans dat u struikelt en onverwacht valt en daarbij armen of benen verliest, is zeer hoog. Als u deze methode echt wil gebruiken, zorg er dan voor dat u het goed doet.

Van een gebouw springen

Deze methode is een van de betere omdat niemand vermoedt dat u zelfmoord wil plegen totdat ze u dood terugvinden. Het enige wat u hoeft te doen is boven op een hoog gebouw zien te komen en springen. Het probleem hier is de tijd die u hebt op het moment dat u in de lucht hangt tot u de grond raakt. Het is altijd een pijnlijke ervaring. Tijdens uw val kan u uw ledematen kwijtraken of uw rug breken. Zorg ervoor dat u dit niet overleeft, want het leven is dan geen pretje meer.

Uw polsen doorsnijden

U hoeft enkel maar uw polsen door te snijden met een scherp voorwerp en klaar. Het is echter de moeite waard om te vertellen dat dit niet zo eenvoudig is als u denkt. Ten eerste ervaart u de pijn van het doorsnijden van uw polsen, en ten tweede, omdat u geen dokter bent, bestaat de kans dat u een belangrijke ader mist, en uiteindelijk de poging overleeft. Denk maar niet dat dit zo eenvoudig is. U moet exact weten hoe u uw pols moet doorsnijden.

Van een brug springen

Als u deze methode kiest, zoekt u best een afgelegen plek ver weg van iedereen. Zorg er ook voor, dat als u springt, er geen obstakels in de weg hangen. In sommige gevallen zitten mensen vast op een balk wanneer ze van een brug willen springen totdat iemand hen vindt.

Gif innemen

Gif kopen is tegenwoordig vrij eenvoudig. Wanneer u bepaalde giftige stoffen inneemt, kan u er gemakkelijk aan sterven. U moet echter weten dat hoewel de meeste giftige stoffen gevaarlijk zijn, ze niet altijd dodelijk zijn. Als er onmiddellijk medische hulp is, zal u het waarschijnlijk overleven. Het is goed om weten dat zelfmoord door vergif de grootste kans op overleven geeft, wat het dus geen betrouwbare manier maakt om zelfmoord te plegen.

Uzelf verhangen

Een traditionele zelfmoord methode die erg populair is. De methode is simpel en u kan het gewoon thuis doen. Het enige wat u nodig heeft is een stoel, een haak aan het plafond en een touw. U moet echter met een aantal dingen rekening houden. Zorg ervoor dat het plafond sterk genoeg is voor uw gewicht of u eindigt met een gebroken been. Bovendien moet u weten hoe u een knoop legt. Het touw moet ook sterk genoeg zijn om uw gewicht te houden, zorg ervoor dat u niet te veel gegeten hebt. Alles wat u gegeten hebt voor u zichzelf verhangt, komt er terug uit, wat geen fraai zicht is.

Nembutal gebruiken

Aanbieding!

Producten

Nembutal Poeder

395.00925.00
Aanbieding!
325.00795.00

Waarschijnlijk de enige veilige manier die pijnloos en effectief is. Duizenden mensen hebben zo al een pijnloze dood gevonden. Van zodra u de juiste dosering kent en hoe u het geneesmiddel best inneemt, zit u goed. Het geneesmiddel onderdrukt de werking van het centrale zenuwstelsel en de hersenen. U kunt Nembutal vandaag bij ons kopen aan een betaalbare prijs. Wij bieden een discrete beveiligde spoedverzending aan kopers uit Canada, de VS, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Polen, Zwitserland, Hongarije en de meeste Europese landen.

Besluit

De meeste van de hierboven beschreven methodes garanderen geen pijnloze en veilige manier om zelfmoord te plegen. Er zijn geen voor de hand liggende pijnloze manieren om te sterven. Welke manier u ook kiest, het is belangrijk te weten dat u weet hoe het werkt en dat u het correct uitvoert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *