Voorgeschreven zelfdodingsgeneesmiddelen

Voorgeschreven zelfdodingsgeneesmiddelen

Tegenwoordig linken de meesten een overdosis en zelfmoord aan krachtige illegale drugs zoals heroïne en cocaïne. Echter, de waarheid is dat duizenden mensen wereldwijd een overdosis nemen van voorgeschreven geneesmiddelen zoals acetaminofen en ibuprofen. Volgens een recente studie zijn die twee net de meest voorkomende voorgeschreven zelfdodingsgeneesmiddelen. Als u meer dan de voorgeschreven dosering op korte tijd inneemt, neemt het risico op gevaarlijke en ernstige bijwerking aanzienlijk toe. Het is moeilijk te bepalen welke dosering van deze voorgeschreven geneesmiddelen een dodelijke overdosis teweegbrengt, omdat dit verschilt van persoon tot persoon. Factoren zoals het lichaamsgewicht, andere stoffen in hun systeem, en het voedsel dat ze gegeten hebben, kunnen een invloed hebben wanneer het geneesmiddel dodelijk wordt.

Wat zijn de gevaarlijkste voorgeschreven zelfdoding geneesmiddelen?

Aanbieding!

Producten

Nembutal Poeder

395.00925.00
Aanbieding!
325.00795.00

Het is mogelijk een overdosis te nemen op veel voorgeschreven geneesmiddelen. Alleen moet u deze geneesmiddelen in zeer hoge doses innemen om effectief zelfmoord te plegen. Uit statistieken blijkt echter dat jaarlijks duizenden mensen het noodnummer bellen nadat ze een zelfmoordpoging ondernomen hebben met voorgeschreven geneesmiddelen. Weinigen van hen sterven, maar ze ondervinden wel ernstige onaangename effecten, en er kunnen in de toekomst hierdoor letsels ontstaan aan vitale organen.

Hier staan enkele voorgeschreven geneesmiddelen waarbij een grote kans op overdosis bestaat:

Acetaminofen: vaak terug te vinden in pijnstillers zoals Tylenol. U kunt het ook in andere geneesmiddelen aantreffen, zoals tegen de griep en tegen verkoudheid. De maximum aanbevolen dagelijkse dosis voor een gemiddelde volwassene zijn pillen van 325mg – 650mg. Een overdosis kan leverbeschadiging veroorzaken, met de dood als gevolg.

NSAIDS: dit is een groep geneesmiddelen waartoe ibuprofen en aspirine behoren. De initiële dosis voor een gemiddelde volwassene is meestal 400mg, gevolgd door 200-400mg om de vier uur. U mag maximaal vier doses in een dag nemen. Een overdosis van deze geneesmiddelen kan leiden tot braken, misselijkheid, coma en beroertes.

Codeïne: hoewel de geneesmiddelen lobby dit geneesmiddel sterk aan banden heeft gelegd, kunt u het nog steeds in zelfmedicatie vinden in bepaalde hoestmedicijnen. Het is een opioïde, wat inhoudt dat teveel van dit geneesmiddel nemen kan leiden tot schade aan de luchtwegen.

Antihistaminica: dit is een actief bestanddeel in geneesmiddelen zoals Benadryl en kan slaperigheid veroorzaken. Het grootste gevaar van het nemen van dit geneesmiddel is het onvermogen om zware machines te bedienen. Een overdosis kan onder andere misselijkheid, braken, verhoogde hartslag, hallucinaties of het niet kunnen plassen veroorzaken.

Dextromethorphan: algemeen bekend als DXM, vindt u onder meer terug in geneesmiddelen tegen verkoudheid en hoest, zoals Nyquil, Tylenol Cold, Robitussin en meer. DXM is een hoestwerend middel, dat codeïne vervangt vanwege zijn effectiviteit, beschikbaarheid en veiligheid. Tekenen van een overdosis zijn:

 • Wazig zicht
 • Ademhalingsmoeilijkheden
 • Constipatie
 • Beroertes en stuiptrekkingen
 • Hallucinaties
 • Extreme slaperigheid
 • Verhoogde hartslag en hartkloppingen
 • Spierspasmes
 • Hoge of zeer lage bloeddruk
 • Braken en misselijkheid
 • Darm- en buikkrampen
 • Coma
 • De dood

Neemt u vlugger een overdosis als u voorgeschreven geneesmiddelen mengt?

Hoewel de farma-industrie de meeste voorgeschreven geneesmiddelen in lage doses maken, zodat ze een lagere impact hebben op uw lichaam, kan het mengen ervan een overdosis veroorzaken. U raadpleegt best een arts voordat u twee voorgeschreven geneesmiddelen samen neemt.

Wat zijn de gevaren van het innemen van geneesmiddelen met alcohol?

De meeste waarschuwingen tegen het mengen van geneesmiddelen met alcohol komen van voorgeschreven geneesmiddelen zoals pijnstillers of antibiotica. Voorgeschreven geneesmiddelen mengen met alcohol kan zeer hevige reacties teweegbrengen. Geneesmiddelen tegen griep en verkoudheid die acetaminofen bevatten verhogen bijvoorbeeld het risico op leverbeschadiging als ze samen met alcohol worden ingenomen. De combinatie verhoogt ook de kans op maagklachten, maagzweren en –bloedingen. Er zijn voorgeschreven geneesmiddelen die u samen met alcohol kan nemen, raadpleeg daarvoor uw arts.

Is het veilig om zelfmoord te plegen met voorgeschreven geneesmiddelen?

Zelfmoord is een zeer omstreden onderwerp dat al veel verhitte debatten opgeleverd heeft. Nietwaar? Waarom zou iemand een einde maken aan zijn of haar leven? Wat zijn de maatregelen om zelfmoord terug te dringen? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen. Het is echter een feit dat mensen nog steeds zelfmoord plegen. Een van de meest voorkomende methodes is zelfmoord door middel van voorgeschreven geneesmiddelen. Deze methode bestaat al heel lang.

Maar is deze methode veilig? Het antwoord is neen. Er zijn zoveel nadelen aan deze methode van zelfmoord. Ten eerste, is het onmogelijk om de exacte dodelijke dosis vast te stellen. Sommige mensen zijn zeer verdraagzaam aan deze geneesmiddelen en u kan denken dat u een overdosis neemt om dan vast te stellen dat ze niet dodelijk is. In dat geval, zullen de geneesmiddelen ernstige schade toebrengen aan vitale organen, waar u de rest van uw leven hinder van kan ondervinden.

Een ander probleem is dat de farma-industrie niet langer sterke voorgeschreven geneesmiddelen op de markt brengt, wat betekent dat een overdosis van deze geneesmiddelen niet noodzakelijk een dodelijke afloop kent. Omdat men zich realiseerde dat mensen deze geneesmiddelen voor zelfmoord gebruikten, namen ze hun verantwoordelijkheid om ze zo veilig mogelijk te maken. Bovendien hebben deze voorgeschreven geneesmiddelen een tragere werking, waardoor de kans dat iemand u vindt en om hulp kan vragen, groter wordt.

Wat zijn alternatieven voor voorgeschreven geneesmiddelen?

Op dit moment lijkt één methode effectief te werken. Het is bewezen dat zelfdoding door Nembutal pijnloos en effectief is. In landen waar euthanasie legaal is, dienen artsen een dodelijke dosis Nembutal toe om ernstig zieke patiënten te helpen hun leven waardig te beëindigen. Bij ons kunt u vandaag nog Nembutal kopen aan een betaalbare prijs. We verzenden Nembutal en andere barbituraten discreet en wereldwijd. Wij bieden een discrete beveiligde spoedverzending aan voor volgende landen: Canada, de VS, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Polen, Zwitserland, Hongarije en het grootste deel van West-Europa.

Besluit

Als u van plan bent zelfmoord te plegen, weet dan dat voorgeschreven geneesmiddelen effectief zijn. De meeste lijken niet te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *